RIJEČ UREDNIKA

Nezavisni.hr iza sebe ima buran životopis. Pokrenut iz čistog entuzijazma u kolovozu 2013., godinama je prolazio kroz dobro i loše, no još je uvijek je tu, u javnom prostoru. Već u prvoj godini probio je brojku od 100.000 unikatnih posjeta mjesečno, a isto toliko se okupilo članova na Facebook stranici. Nažalost, iz neutvrđenih razloga, jednoga jutra ljeta Gospodnjega 2015. stigla je obavijest od Facebooka da je ista povučena, te se više ne može koristiti.

U drugoj polovici 2017. godine Nezavisni.hr mijenja vlasnika i tada se, nažalost, portal kratko gasi. Na sreću nekoliko mjeseci kasnije uspijevam doći u vlasništvo nad istoimenom domenom, te od 25. svibnja 2018. ponovo vodim portal koji sam pokrenuo prije nepunih pet godina.

Krenuti iz početka nije lako, no ovaj uzdrmani portal još ima dosta toga za reći, zato hvala svima koji ste ga barem jednom posjetili. Hvala prijašnjim i sadašnjim novinarima, suradnicima, sponzorima i ostalima koji ste ga na svojstveni način podržavali. Čitajte nas i dalje te slobodno na adresu e-pošte portala šaljite vijesti, fotografije, pohvale i kritike.

Osnivač portala Nezavisni.hr,

Vedran Morin