DOČEK VATRENIH Hrvatska dočekuje svjetske viceprvake

S posebnim uzbuđenjem u glavnome gradu, ali i u cijeloj Hrvatskoj, očekuje se povratak hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto, a kapetan Vatrenih Luka Modrić proglašen je najboljim igračem turnira.

Zrakoplov hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa Airbus 319 u Zračnoj luci “Franjo Tuđman” očekuje se oko 14:30 sati. Iz Croatia Airlines s ponosom ističu da je s njihovim zrakoplovom u Hrvatsku 1998. godine vratila i “Ćirina reprezentacija” nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

Veliki broj građana očekuje se i u zagrebačkoj zračnoj luci, kao i duž cijele trase vožnje otvorenog autobusa s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom. Na Trgu oko pozornice se već nalazi više tisuća navijača u hrvatskim dresovima, šalovima i kapama, s transparentima, hrvatskim zastavama i grbovima, a i dalje pristižu iz okolnih ulica gdje ih dočekuje spomenik banu Josipu Jelačiću zaogrnut plaštem s crveno-bijelim kvadratićima.