Subašić se rasplakao usred presice nakon što je spomenuto ime Hrvoja Ćustića

Nakon novinarskog spomena imena Hrvoja Ćustića, tijekom konferencije za medije u Sochiju, vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić se rasplakao, nije dalje mogao govoriti. Prepustio je riječ Domagoju Vidi…

“Samo bih dodao da ne želim pričati o tome”, rekao je Subašić, te nakon presice dodao “oprostite na suzama, jebi ga, emocije su jebena stvar”.

“Suci nas puno upozoravaju da budemo na liniji, ali normalno je da izađeš korak ispred. Mislim da je to sve regularno. Neka taj više ne priča, taj je dao tri žuta kartona na jednoj utakmici. Bio sam miran, dan prije smo na treningu pucali penale, obranio sam ih pet-šest. Govorio sam ‘daj Bože da obranim i sad kada treba’. Stvarno nije bilo lako, velik je to pritisak, kako onima koji pucaju, tako i meni koji sam na golu. Mi smo u četvrtfinalu i to je najbitnije”, naglasio je Suba.

Najavio je tekmu s Rusima

“Sigurno će to biti teška utakmica, oni igraju kući, dobra su ekipa, imat će podršku navijača. Izazov je još veći kad su na stadionu svi protiv tebe. Ne znam kako će oni igrati, nisam im ja trener. Oni igraju kući, valjda bi trebali napasti. Mislim da mi imamo odgovore na sve što nas čeka”, rekao je naš junak.