RUSIJA 2018 Gibon Kent prognozira: ‘Vatreni’ će igrati u četvrtfinalu

Gibon Kent predviđa prolazak Hrvatske u četvrtzavršnicu Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji.

Zbog jake kiše najnovije prognoziranje u Zoološkom vrtu grada Zagreba organizirano je u unutarnjoj nastambi gibona. Babuške s obilježjima Hrvatske i Danske stavljene su na pod, a okupljeni su s nestrpljenjem iščekivali što će reći gibon iza kojega je niz od tri točne prognoze.

“Kent prognozira jednako dobro koliko naša reprezentacija igra. Nadamo se da će to potvrditi i najnovijom prognozom. Bez dvojbe je prišao hrvatskoj babuški. Iz nje je ispala hrana, pa ju je on krenuo jesti, a njegova družica Kulička i kći Fiona prigrlile su babušku. S druge pak strane nitko iz obitelji gibona nije pokazivao zanimanje za dansku babušku“, prepričao je Tomislav Krizmanić, edukator u Zoološkom vrtu, te otkrio kako je podršku ovom zabavnom prognoziranju dao i bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević. Njegovu mišljenju da nova generacija ‘Vatrenih’ može postati prvak svijeta, priklonili su se i djelatnici Zoološkog vrta grada Zagreba te novinari.

Prva prepreka na tom putu ‘Vatrenima’ je utakmica osmine završnice koja će se Nizhnyem Novgorodu igrati u nedjelju. Bolji u tom srazu će u četvrtfinalu igrati s pobjednikom utakmice između Španjolske i Rusije.

PRess vizuali