HAARP – urota ili bezopasna vojna tehnologija

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (engl. HAARP) nije izmišljena teorija zavjere.

Mnogi su građani svjedočili zaglušujućim probijanjima zračnog zida i čudnim svjetlima HAARP-ovih navodnih eksperimenata. Radi li se samo o bezopasnoj tehnologiji kojoj je cilj, kako američka vlada tvrdi, poboljšanje ionosfere ili se radi o nečem sasvim drugom?

Činjenica je da američka vojska ulaže milijarde u projekt HAARP, ali uporno umanjuje njegovu stvarnu moć. Poznato je da je HAARP u mogućnosti napraviti sljedeće:

– Stvoriti efekt u atmosferi ravan efektu termonuklearne bombe koji može prekinuti sve radio valove i druge frekvencije na području većem od 1, 000,000² milja.
– Zamijeniti trenutne metode kojima vojne podmornice međusobno komuniciraju i u nezamislivim dubinama.
– Omogućiti bolji sustav radara od trenutno korištene tehnologije ”over-the-horizon”.
– Provjeriti gdje se nalaze naftna i plinska polja bilo gdje na svijetu i tako odlučiti o sljedećem mjestu ili državi u kojoj će izbiti rat.
– Otkriti neprijateljske avione.

HAARP tehnologija

U stvaranju HAARP-a pomogao je fizičar Bernard J. Eastlund koristeći se radom Nikole Tesle koji je smatrao da se radio frekvencije mogu prenijeti približno 1 W³/cm bilo gdje na svijetu bez žica. Snaga proizvedena iz tla može doseći gornje slojeve atmosfere miljama daleko od Zemljine površine.

HAARP teorija zavjere

Neki vjeruju da je HAARP jednostavno način sprječavanja potresa i drugih prirodnih katastrofa. Međutim, s obzirom na filipinski tajfun Haiyan i još gore nadolazeće oluje, je li zaista moguće da HAARP služi samo za sprječavanje nevremena?

Američka vlada se u najmanju ruku igra s najvećim Teslinim djelom kako bi uzrokovala bezbrojne poplave, suše, uragane, cunamije i tornada. Je li HAARP vojna igračka ili kozmička Pandorina kutija preostaje nam vidjeti, ali sigurno nije šala, nego prije način kontroliranja mase.

Izvor: wakingtimes.com